Ik vind het een hele eer om partners te begeleiden op weg naar hun ouderschap. Doordat ik in een solopraktijk werk kan er een intensieve band opgebouwd worden. Je ziet mij elke controle en ik ben er ook bij de bevalling bij. Je hebt dus niet met meerdere verloskundigen te maken. Ik ken jouw situatie zonder dat je elke keer je verhaal aan verschillende zorgverleners hoeft te vertellen.

In de zwangerschap stem ik de zorg af op de behoeftes voor jullie als gezin. Ik werk daarom met een zwangerschapsplan waarin specifiek de (medische) aandachtspunten staan die voor jou van toepassing zijn. Ook wordt er laagdrempelig een (groei) echo gemaakt zodat je vaak naar je kindje kan kijken.  Als je wil kun je ook een zogenaamd “bevalplan” maken. Hierin kun je je wensen rondom de bevalling kenbaar maken. Voor voorbeelden google “bevalplan” of bezoek de link naar www.deverloskundige.nl. Dit bevalplan is dan speciaal voor jou situatie.

 Ieder gezin is uniek en behoeft begeleiding op maat. Ik zie toe op een normaal verloop daarvan. Bij complicaties verwijs ik door naar een ziekenhuis. (in Weert of in Venlo) De gynaecoloog heeft dan de eindverantwoordelijkheid maar dan is het nog steeds mogelijk dat ik bij je bevalling ben om jou en je partner te ondersteunen.

Mocht het zijn dat ik een keer ziek ben dan word je geholpen door mijn collega Loes Wijnhoven, zij heeft ook meer dan 15 jaar ervaring dus bij haar ben je ook in goede handen.

Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben dan ook lid van beroepsorganisatie KNOV (www.knov.nl) en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister. Dit houd onder andere in dat ik regelmatig bijscholingen volg om up to date te blijven. Ook neem ik deel aan ITV, dat is Intercollegiale Toetsing voor Verloskundigen.

Om mijn zorg af te kunnen stemmen op de wensen van de zwangere vind ik het fijn als u de tevredenheidenquête invult.

Ik doe mee aan de landelijke verloskundige registratie en neem deel aan overlegstructuren met de ziekenhuizen en gynaecologen. Zo zit ik in het bestuur van het verloskundig samenwerkingsverband Weert e.o. en ben ik lid van Coöperatie van verloskundigen Venlo e.o. De lijnen met de gynaecologen en overige zorgverleners in de keten zijn kort, dit allemaal in het belang voor de beste zorg voor jou en je baby. Hiervoor zit ik bijvoorbeeld in de werkgroep voor kraamcentra en train ik samen met gynaecologen regelmatig acute situaties om goed op elkaar ingespeeld te blijven.

Als extra service verzorg ik voorlichtingsmiddagen over de bevalling bij Lekker Laeve in Helden voor jou en je partner. Ik ga dan 2 uur lang in op een stukje zwangerschap en bevalling en ik heb dan nog meer tijd om al je vragen rondom deze spannende tijd voor jullie te beantwoorden. Zie hiervoor de flyers in de praktijk en op facebook. De praktijk ligt net iets buiten het centrum van Panningen zodat u nog meer privacy heeft.


Een verloskundigepraktijk die uiteraard deze zorg biedt voor geheel Peel en Maas.

 

Als er vragen of zorgen zijn kun je me dag en nacht bereiken. 

Ik wens jullie een heel fijne zwangerschap toe en een goede bevalling met een fijn kraambed zodat jullie terug kunnen kijken op een onvergetelijke tijd.